Yenialbum | Data: Четверг, 14.07.2016, 17:52 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Albüm: Denizci Kaptan'dan Yeni Besteler 3 Orijinal Nette ilk Yıl: 2016 Türü: Türkçe / Sanat Müziği Format: MP3 320 Kbps & Flac Lossless Audio ! Parça Sayı: 16
01. Güner Donat - Bir Gülüşün Verir İnsana Hayat.flac 02. Güner Donat - Nasıl Güzel Bakışlar, Ruhumu Candan Okşar.flac 03. Güner Donat - Sen Beni Unuttun, Seni Vefasız.flac 04. Güner Donat - Ne Tatlı Bir Şeydin, Koşar Gelirdin.flac 05. Güner Donat - Aklımdan Çıkmazsın, Çok Sevimlisin.flac 06. Güner Donat - Candan Bakan Güzellik, Hayat Veren Özellik.flac 07. Güner Donat - Bir Güzele Tutuldum, Can Evimden Vuruldum.flac 08. Güner Donat - Ne Kadar Güzeldir Ela Gözlerin.flac 09. Güner Donat - Unutulmaz Günler, Candan Sevgiler.flac 10. Güner Donat - O Güzel Yüzüne Hasret Kaldım Ben.flac 11. Güner Donat - Geçmiyor Günlerim, Sen Olmayınca.flac 12. Güner Donat - Deryalar Gibi Coşkun,Gönlüm Senin Aşkına.flac 13. Güner Donat - Geçen Gün Bekle Dedin, Önümden Geçip Gittin.flac 14. Güner Donat - Gözlerden Dudaklara, İner Aşk İle Sevda.flac 15. Güner Donat - Hayat Veren Güzel , Candandır Özel.flac 16. Güner Donat - Seni Öyle Özledim, Gözlerinde Gözlerim.flac .
DOWNLOAD - Uploaded.net
DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Turbobit.net
DOWNLOAD - Datafile.com
Flac VİP Direk İndir
|
|
|
|