Aksarayli Serdar - Bundan Sonra Kalmam İmkansız [2013] Full Albüm İndir
Aksarayli Serdar - Al Yarim Buda Sana.mp3 Aksarayli Serdar - Badi Sabah.mp3 Aksarayli Serdar - Bundan Sonra (Donmem Geri).mp3 Aksarayli Serdar - Doktor Bana Bi Care.mp3 Aksarayli Serdar - Erik Dali.mp3 Aksarayli Serdar - Gel De Bana Sor.mp3 Aksarayli Serdar - Kalmam Imkansiz.mp3 Aksarayli Serdar - Karanfilin Moruna.mp3 Aksarayli Serdar - Mendilden Bohca Olmaz.mp3 Aksarayli Serdar - Muallim.mp3 Aksarayli Serdar - Sap Kagnisi.mp3
Arif Akpınar - Ah Be Yar (Single) [2013]
Arif Akpinar - Ah Be Yar.mp3
Bülent Yiğit - Söz [2013] Full Albüm İndir
Bulent Yigit - De Hadi Git Yar.mp3 Bulent Yigit - Soz.mp3 Bulent Yigit - Yar Bulamadim.mp3
Çeşitli Sanatçılar - Gökyüzü Mavi Kaldı [2013] Full Albüm İndir
Can Yoldas - Arim Benim Bal Petegim.mp3 Can Yoldaş - Ask Dedigin Koca Yalan.mp3 Can Yoldas - Bahar Gelmis Ne Eyleyim.mp3 Can Yoldaş - Dem.mp3 Can Yoldas - Derdinden.mp3 Can Yoldas - Gelirsin Diye.mp3 Can Yoldaş - Makine Degilim.mp3 Can Yoldas - Mutsuzsun.mp3 Can Yoldas - Ruhun Olsam.mp3 Can Yoldaş - Simdi Yoksun Artik.mp3
Çeşitli Sanatçılar - Müslüm Gürses Baba Şarkılar 2013 Full Albüm İndir
Ali Osman Erbasi - Kadin.mp3 Asrin - Sabah Ile.mp3 Bay J - Su Daglarda Kar Olsaydim.mp3 Della Miles - Konussana Bir Tanem.mp3 Demir Han - Isyankar.mp3 Ebru Yasar - Askin Bende Bir Omur.mp3 Ferhat Göçer - Aldırma Gönül.mp3 Funda Arar - Adini Sen Koy.mp3 Gülay - Ellerini Cek Benden.mp3 Hakan Altun - Silinmiyor Hatiralar.mp3 Hakan Aysev & Ahmet Selcuk Ilkan - Isyanlardayim.mp3 Kibariye - Nankoruz Biz.mp3 Mine Kosan - Oluyorum Kederimden.mp3 Muslum Gurses & Tan - Gokyuzu.mp3 Muslum Gurses & Yunus Bulbul - Gunler Sen Aylar Sen.mp3 Necati Sasmaz - Haydar Haydar.mp3 Oktay Kaynarca - Tanri Istemezse.mp3 Pelin Yılmaz - Bir Kadeh Daha Ver.mp3 Seda Sayan & Coskun Yildiz - Yaprak Gibi Dustum.mp3 Semih Sayginer - Mevlam Bir Cok Dert Vermis.mp3 Şevval Şam - Bu Sehirde Yasanmaz.mp3 Sezen Aksu - Kaybolan Yillar.mp3 Umut Akyurek - Olmadi Yar.mp3 Volkan Konak - Bir Dost Bulamadim.mp3 Yildiz Tilbe - Gayri Dayanamam.mp3 Zara - Her Sey Yalan.mp3
Can Yoldaş - Gelirsin Diye [2013] Full Albüm İndir
Can Yoldas - Arim Benim Bal Petegim.mp3 Can Yoldaş - Ask Dedigin Koca Yalan.mp3 Can Yoldas - Bahar Gelmis Ne Eyleyim.mp3 Can Yoldaş - Dem.mp3 Can Yoldas - Derdinden.mp3 Can Yoldas - Gelirsin Diye.mp3 Can Yoldaş - Makine Degilim.mp3 Can Yoldas - Mutsuzsun.mp3 Can Yoldas - Ruhun Olsam.mp3 Can Yoldaş - Simdi Yoksun Artik.mp3
Ceyhun Şişmanoğlu - Ses Ver Ses Ver Hey Hey [2013] Full Albüm İndir
Ceyhun Sismanoglu - Bak Su Kullarina Yarab.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Gelin Kizlar Yanyana.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Hamsi.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Haram Olasin Haram.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Hey Hey.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Kurban Olayim.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Oy Deniz Karadeniz.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Siprana Tepesi.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Su Beykozun Yollari.mp3 Ceyhun Sismanoglu - Ud Vurmusum Dunyaya.mp3
Deniz Keser - Sevmek Yetmez [2013] Full Albüm İndir
Deniz Keser - Aramam.mp3 Deniz Keser - Bataklik Gulu.mp3 Deniz Keser - Ihanetini Unutmadim.mp3 Deniz Keser - Sen Olmazsan.mp3 Deniz Keser - Serseri.mp3 Deniz Keser - Sevmek Yetmez.mp3 Deniz Keser - Veda.mp3
Ehl-i Dem - Türküler Candır [2013] Full Albüm İndir
Ehl-i Dem - Aramizi Bozan Var & Del Olmus (Suleyman Turan).mp3 Ehl-i Dem - Ben Garibim Sen Garipsin (Erdinc Buruc).mp3 Ehl-i Dem - Cahillerden Tas Gelir (Ozan Niyazi).mp3 Ehl-i Dem - Demedimmi (Caner Gulsum).mp3 Ehl-i Dem - Dilim Seni Soyler Simdi (Guler Duman).mp3 Ehl-i Dem - Golge Dusurur (Maksut Feryadi).mp3 Ehl-i Dem - Kaleden Inismi Olur (Aynur Hashas).mp3 Ehl-i Dem - Mamos (U.H) (Hasan Er).mp3 Ehl-i Dem - Ne Guzel Yaratmis Yar Yar (Abidin & Arzu).mp3 Ehl-i Dem - Nedir Benim Nedir Senden Cektigim (Seyfi Doganay).mp3 Ehl-i Dem - Sefer Oldu (Tulay Maciran).mp3 Ehl-i Dem - Sunam Senden Evvel (Binali Ilgun).mp3 Ehl-i Dem - Yar Agladi Ben Agladim (Metin Karatas).mp3
Hamdi Karakılıç - Dön Sevdiğim [2013] Full Albüm İndir
Hamdi Karakilic - Olmuyor.mp3 Hamdi Karakilic - Kahpe Zindan.mp3 Hamdi Karakilic - Gulizar.mp3 Hamdi Karakilic - Eyvah Ki Eyvah.mp3 Hamdi Karakilic - Elazig Harputumu Ozledim.mp3 Hamdi Karakilic - Don Sevdigim.mp3 Hamdi Karakilic - Don Gel Yeter.mp3 Hamdi Karakilic - Bilsinler.mp3
Murat Kumaş - Gaybana (2013) (320 Kbps) Full Albüm İndir
Murat Kumaş - Ağasar Kızı.mp3 Murat Kumaş - Alyans.mp3 Murat Kumaş - Ayırman Murat'ından.mp3 Murat Kumaş - Bilmem Hatırlar mısın.mp3 Murat Kumaş - Çıraklarda Sever.mp3 Murat Kumaş - Enstrumantal Kemençe.mp3 Murat Kumaş - Erkekler Ağlamaz.mp3 Murat Kumaş - Gaybana.mp3 Murat Kumaş - Herşeyi Göze Aldım.mp3 Murat Kumaş - Oh Ettim Has Ettim.mp3 Murat Kumaş - Tutundum Acılara.mp3
Muhammed Ali Çimen - Tövbe Kapısı [2013] Full Albüm İndir
Anonim - Oyle Ozledimki.mp3 Bilal Turk - Sen Yoksan.mp3 Muhammed Ali Cimen - Bekleyis.mp3 Muhammed Ali Cimen & Muhammed Enes Cimen - Ey Sevgili.mp3 Muhammed Enes Cimen - Yokluguna Yandim.mp3 Osman Erdogmus - Berat.mp3 Osman Erdogmus - Rahmet Peygamberi.mp3 Osman Erdogmus - Tefekkur Nagme.mp3
Ramazan Özer - Sunam & Sor [2013] Full Albüm İndir
Ramazan Ozer - Aglama Yar.mp3 Ramazan Ozer - Ben Saram Yaralarimi.mp3 Ramazan Ozer - Beter Olasin.mp3 Ramazan Ozer - Bilmezmisin.mp3 Ramazan Ozer - Bir Sozum Var.mp3 Ramazan Ozer - Bulamadim.mp3 Ramazan Ozer - Deli Benim.mp3 Ramazan Ozer - Kavusturun.mp3 Ramazan Ozer - Mil Ince Ince.mp3 Ramazan Ozer - Ne Fayda.mp3 Ramazan Ozer - Pinara Benim Yarim.mp3 Ramazan Ozer - Sor.mp3 Ramazan Ozer - Sunam.mp3 Ramazan Ozer - Yarda Kaldi.mp3
Sami Özer - Feryâd-ı Gam [2013] Full Albüm İndir
Sami Ozer - Aksam Ezani.mp3 Sami Ozer - Beni Candan Usandirdi.mp3 Sami Özer - Daglar Ile Taslar ile.mp3 Sami Ozer - Dervis.mp3 Sami Ozer - Feryadi Gam.mp3 Sami Ozer - Firkatin Nari Ile.mp3 Sami Ozer - Kaside.mp3 Sami Özer - Sabah Ezani.mp3 Sami Özer - Salavat.mp3 Sami Özer - Tekbir.mp3
Uğur Yazıcı - Kara Üzüm Salkumi [2013] Full Albüm İndir
Uğur Yazıcı - Abdinin Rizesi.mp3 Ugur Yazici - Bir Evum Var Halada.mp3 Uğur Yazıcı - Dere Ile Asagi.mp3 Ugur Yazici - Hemsin.mp3 Ugur Yazici - Kara Uzum Salkumi.mp3 Uğur Yazıcı - Kaynaki Rize.mp3 Ugur Yazici - Memetina.mp3 Ugur Yazici - Sarhos Komurci.mp3 Uğur Yazıcı - Yali.mp3
Yusuf Güney - Sevgi Arsızı [2013] Full Albüm İndir
Yusuf Güney - Bela Gozlerin Yusuf Guney - Bunalim Yusuf Guney - Denedim Yusuf Guney - Felek Yusuf Guney - Hayat Yusuf Guney - Melekler Seni Bana Yazmis Yusuf Güney - Ordu Kader Aglarini Yusuf Guney - Sevgi Arsizi Yusuf Guney - Tovbeler Olsun Yusuf Güney - Unut Beni