Adnan Varveren - Acı Gözyaşlarım.mp3 Adnan Varveren - Aşk Deryası.mp3 Adnan Varveren - Aşkımı Ellere Sattın.mp3 Adnan Varveren - Ben Seni Çok Severim.mp3 Adnan Varveren - Benim Bu Bahtım Karalı.mp3 Adnan Varveren - Bir Rüzgar Attı Beni.mp3 Adnan Varveren - Çiçeklerden Bir Demet.mp3 Adnan Varveren - Çok Çileli Başım Varmış.mp3 Adnan Varveren - Dertli Bülbül Gibi Ötme.mp3 Adnan Varveren - Ellerin Dilindeyim.mp3 Adnan Varveren - Gönül Kuşum.mp3 Adnan Varveren - Gönül Verdim Çapkına.mp3 Adnan Varveren - Kapında Dilenci Değilim.mp3 Adnan Varveren - Sevda Yolları.mp3 Adnan Varveren - Sevdiğime Pişman Oldum.mp3 Adnan Varveren - Tıpış Tıpış Yürü Gel.mp3 Adnan Varveren - Uzak Kalma Yarim.mp3 Adnan Varveren - Yaban Gülü.mp3
Ahmet Hakkı Turabi - Ona Selam [2013] Full Albüm
Ahmet Hakki Turabi - Bayati Bayram Cuma Salasi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Dilkeshaveran Sabah Salasi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Huseyni Cenaze Salasi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Huseyni Ilahi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Huseyni Kadiri Salavati.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Huseyni Salatu Selam.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Huseyni Tanbur Taksimi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Mahur Salatu Selam.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Nihavend Ilahi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Nihavend Salatu Selam.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Nihavend Ud Taksimi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Rast Sugl.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Rast Ud Taksimi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Segah Ilahi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Segah Ilahi 1.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Segah Ney Taksimi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Segah Salati Ummiyye.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Segah Sugl.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Ussak Ilahi.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Ussak Kadiri Devrani Selamlasma.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Ussak Salati Kemaliyye.mp3
Atilla Yılmaz - Yürüyün (2013) Full Albüm
Atilla Yılmaz - Hakikat Gizli Sırdır.mp3 Atilla Yılmaz - Hakikat Gizli Sırdır (Enstrümanta.mp3 Atilla Yılmaz - Neredesin Sen.mp3 Atilla Yılmaz - Neredesin Sen (Enstrümantal).mp3 Atilla Yılmaz - Oy Benum Sevdiceğum.mp3 Atilla Yılmaz - Oy Benum Sevdiceğum (Enstrümantal.mp3 Atilla Yılmaz - Saçlarını Uzatmadın.mp3 Atilla Yılmaz - Saçlarını Uzatmadın (Enstrümantal.mp3 Atilla Yılmaz - Yakasım Gelir.mp3 Atilla Yılmaz - Yakasım Gelir (Enstrümantal).mp3 Atilla Yılmaz - Yanan Sen Olacaksın.mp3 Atilla Yılmaz - Yanan Sen Olacaksın (Enstrümantal.mp3 Atilla Yılmaz - Yara Yara Bir Kavgaya Girmedik.mp3 Atilla Yılmaz - Yara Yara Bir Kavgaya Girmedik (E.mp3 Atilla Yılmaz - Yiğidim.mp3 Atilla Yılmaz - Yiğidim (Enstrümantal).mp3 Atilla Yılmaz - Yine Vatan Derdindeyim.mp3 Atilla Yılmaz - Yine Vatan Derdindeyim (Enstrüman.mp3 Atilla Yılmaz - Yürüyün.mp3 Atilla Yılmaz - Yürüyün (Enstrümantal).mp3
Çeşitli Sanatçılar - Ethnich Lounge Bar - Memories Of Anatolia Ethnicharmony (2013)
Baki Kemancı - To Yelasto Pedi.mp3 Canan Altınay - Neden.mp3 Dr. Mehtap Demir - Alexandria.mp3 Erkan Kanat - Gitme.mp3 Göksel Baktagir - Keyif.mp3 İsmail Yılmaz - Hov Arek Sarer Jan.mp3 Nedim Nalbantoğlu - Çeçen Kızı.mp3 Nejat Özgür - Şiire Gazele.mp3 Sinan Cem Eroğlu - Mia Pista Apo Fosforo.mp3 Suren Asaduryan - Navavar Kayıkçı.mp3 Türkan Kandıralı - Adana Ağıtı Adanayı Voghperke.mp3 Yinon Muallem - Orada olmak To Be There.mp3
Ebru - Gülmek Sana Yakışıyor (Single) [2013]
Ebru - Gulmek Sana Yakisiyor.mp3 Ebru - Gulmek Sana Yakisiyor (Remix).mp3
Mehmet Tek - Dest Teda(Senin Elinden).mp3 Mehmet Tek - Dillere Geldim.mp3 Mehmet Tek - Dilo (Gönül).mp3 Mehmet Tek - Dinlemedin.mp3 Mehmet Tek - Esir Düştüm (UH).mp3 Mehmet Tek - Gecti Zaman.mp3 Mehmet Tek - Gel Ve Dinle.mp3 Mehmet Tek - Maziye Döndüm.mp3 Mehmet Tek - Ne Oldu.mp3 Mehmet Tek - Ozanlar Diyari.mp3 Mehmet Tek - Sensiz Olmak Zor.mp3 Mehmet Tek - Umut İle.mp3 Mehmet Tek - Vazgecmem Asla.mp3 Mehmet Tek - Zindanda.mp3
Mete Şahin - Teklif (2013) Full Albüm
Mete Şahin - 32 Sene.mp3 Mete Şahin - Aşkının Esiriyim.mp3 Mete Şahin - Hanzar Dağı.mp3 Mete Şahin - Horon Potpori.mp3 Mete Şahin - Kanatsız Melek.mp3 Mete Şahin - Kervan.mp3 Mete Şahin - Ketan.mp3 Mete Şahin - Teklif.mp3 Mete Şahin - Vicdansız.mp3 Mete Şahin - Zalımın Kızı.mp3
Recep Arslan - Gönüller Efendisine (2013) Full Albüm
Sedat Anar - Aşk Şerbeti.mp3 Sedat Anar - Baran Baran E.mp3 Sedat Anar - Belagat.mp3 Sedat Anar - Biçare.mp3 Sedat Anar - Bulutlar.mp3 Sedat Anar - Butimar.mp3 Sedat Anar - Şaşkın Peyrev.mp3 Sedat Anar - Selen.mp3 Sedat Anar - Zar Ü Efgan.mp3 Sedat Anar - Zelal Ve Aşk.mp3
Yıldız Tilbe - Yeniden Eskiler Arabesk (2013) Full Albüm
Yıldız Tilbe - Ah Bir Çocuk Olsaydım.mp3 Yıldız Tilbe - Anlamı Olmaz.mp3 Yıldız Tilbe - Ben Böylede Yaşarım.mp3 Yıldız Tilbe - Ben Buyum.mp3 Yıldız Tilbe - Bende Bir Anadan Doğdum.mp3 Yıldız Tilbe - Bi Çare.mp3 Yıldız Tilbe - Bu Son Olsun.mp3 Yıldız Tilbe - Çok Sevdim.mp3 Yıldız Tilbe - Demekki.mp3 Yıldız Tilbe - Hiç Sevmedin ki.mp3 Yıldız Tilbe - Manalı Gözler.mp3 Yıldız Tilbe - Naz Çekecek Gücüm Yok.mp3 Yıldız Tilbe - Ne Bilirdim Ki.mp3 Yıldız Tilbe - Sana Yalan Gelebilir.mp3 Yıldız Tilbe - Sensiz Kahrolmuştum.mp3 Yıldız Tilbe - Tek Sevenim Sen Olsan.mp3 Yıldız Tilbe - Yar Sevme.mp3 Yıldız Tilbe - Yüzüme Bakmaya Yüzün Yok.mp3