Sanatçı: Çeşitli (37 Albüm) Albüm: "Eyül Ayı" (Bölüm 5) Yıl: 2013 Genre: Türk Format: Mp3 - 192 Kbps 44100 KHz Parça sayı: 320 Dosya boyutu: 1.91 GB (Tek Link İndir)
Ali - Yar Elinden [2013]
Ali - Acilin Kapilar.mp3 Ali - Amedin Cocuklari.mp3 Ali - Hat Kerwane (Kervan Geldi).mp3 Ali - Le Daye (Anne).mp3 Ali - Neyleyim.mp3 Ali - Saha Giden.mp3 Ali - Suna Gelin.mp3 Ali - Unutamadim.mp3 Ali - Yar Elinden.mp3 Ali - Zere (Sari).mp3
Ankaralı Namık - Oğlumun Tabancası & Tak Tak Eder Amcası [2013]
Baris Haran - Balikesir Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Bolu Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Canakkale Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Ceribasi.mp3 Baris Haran - Corlu Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Dugun Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Gelin Damat Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Istanbul Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Istanbul Romanika.mp3 Baris Haran - Kesn Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Luleburgaz Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Roman Ciftetellisi.mp3 Baris Haran - Trakya Ciftetellisi.mp3
Barlas - Her Akşam Votka Rakı [2013] (Single)
Barlas - Her Aksam Votka Raki.mp3
Başak Yavuz - Başak Yavuz [2013]
Basak Yavuz - A Timeless Place (Peacocks).mp3 Basak Yavuz - Bu Aralar (Lately).mp3 Basak Yavuz - Elevator Operator.mp3 Basak Yavuz - He Was Too Good To Me.mp3 Basak Yavuz - Hezarfen.mp3 Basak Yavuz - How Deep Is The Ocean.mp3 Basak Yavuz - Mesela (What If).mp3 Basak Yavuz - My Moment.mp3 Basak Yavuz - Sen Ve Ben (You & Me).mp3 Basak Yavuz - The Place.mp3 Basak Yavuz - Things.mp3 Basak Yavuz - Where Is Home.mp3
Bünyamin Fındıkçı - Sultanımsın [2013]
Bunyamin Findikci - Al Senin Olsun ( Siir ).mp3 Bunyamin Findikci - Gonul Sizim.mp3 Bunyamin Findikci - Muhammedim.mp3 Bunyamin Findikci - Ozledim.mp3 Bunyamin Findikci - Ravzayi Muhammed.mp3 Bunyamin Findikci - Salatullah.mp3 Bunyamin Findikci - Salavat.mp3 Bunyamin Findikci - Sevilmez Mi.mp3 Bunyamin Findikci - Sultanimsin.mp3 Bunyamin Findikci - Ya Muhammed Mustafa ( s.a.v ).mp3 Bunyamin Findikci - Ya Resulallah.mp3
Dipnot - Sandalyemin Sırtında Ceketim [2013]
Dipnot - Harmonia Presents - Rhymes United.mp3 Dipnot - Hastanenin Koseleri.mp3 Dipnot - Her Sey Cok Guzel Olacak.mp3 Dipnot - Pantomim.mp3 Dipnot - Rejim.mp3 Dipnot - Rejim (Vaktikatre Remix).mp3 Dipnot - Shuriken Ft. Aksan.mp3 Dipnot - Yanmak Zor Degil Ft. Depar Aspova.mp3 Dipnot - Zail.mp3 Dipnot - Zemheri Ft. Galeyan.mp3
Esrare Deyir - Lelawe [2013]
Esrare Deyir - Bertije.mp3 Esrare Deyir - Demirvaj.mp3 Esrare Deyir - Gulam.mp3 Esrare Deyir - Hazir u Nazir e Kami Ya.mp3 Esrare Deyir - Lome.mp3 Esrare Deyir - Payiz de Zerrziey.mp3 Esrare Deyir - Siti.mp3 Esrare Deyir - Tew Tew Nazike.mp3 Esrare Deyir - Xo Ra Viyartis.mp3 Esrare Deyir - Zurayin.mp3
Fazıl Demir - Dara Kato [2013]
Fazil Demir - Dara Kato.mp3 Fazil Demir - Dizo.mp3 Fazil Demir - Evindarek Be Hevi.mp3 Fazil Demir - Gule Cane.mp3 Fazil Demir - Min Xewnek Dit.mp3 Fazil Demir - Newroz.mp3 Fazil Demir - Potpori.mp3 Fazil Demir - Were Bicin Zozanan.mp3 Fazil Demir - Yara Min.mp3
Grup Lawje - Seliqe [2013]
Grup Lawje - Dino - Yar Hene - De Bikesin.mp3 Grup Lawje - Ehmede Silivi.mp3 Grup Lawje - Ezdin - Gurdo.mp3 Grup Lawje - Fatmake.mp3 Grup Lawje - Heseno Weli.mp3 Grup Lawje - Kew Bune Cot.mp3 Grup Lawje - Kurte.mp3 Grup Lawje - Memyane.mp3 Grup Lawje - Narink.mp3 Grup Lawje - Nimuke Cane.mp3 Grup Lawje - Nirecot.mp3 Grup Lawje - Qiyamete.mp3 Grup Lawje - Yar Here Leyle.mp3
Hande Dalkılıç - Yukarı Fırat Ezgileri [2013]
Hande Dalkilic - Daglar Dagimdir Benim.mp3 Hande Dalkilic - Gitme Durnam Gitme.mp3 Hande Dalkilic - Hafomun Evi Kaya asinda.mp3 Hande Dalkilic - Hayda - On Dort Bin Yil Gezdim.mp3 Hande Dalkilic - Huseynikten Ciktim Seher Yoluna.mp3 Hande Dalkilic - Ne Aglarsin Benim Zulfu Siyahim.mp3 Hande Dalkilic - Pinar Basindan Bulanir.mp3 Hande Dalkilic - Sari Gelin.mp3 Hande Dalkilic - Su Firatin Suyu Akar Serindir.mp3
Hasan Lütfi Ramazanoglu - Naz Makami [2013]
Hasan Lutfi Ramazanoglu - Acep Bu Benim Canim.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Asik Olanlar Ol Gule.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Basimin Taci Alemlere Rahmet.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Ben Bir Yakub Idim kendi Halimde.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Esselam Ey Ahmed-i Muhtar Son Nebi.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Ey Nebi Arz ve Sema Hayranidir Daima.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Hak Yaratdi Alemi.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Soframızda Kavga Yok.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Surusan Raks Ederler Cumle Tehili Ilahide.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Ummetin Saf Saf Olmus.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Ya Hannan Ya Mennan.mp3 Hasan Lutfi Ramazanoglu - Ya Hazreti Mevlana Sensin Veliler Sahi.mp3
Hayrettin Tarhan - Oxirbe Keçamın [2013]
Hayrettin Tarhan - Biryamida Nari.mp3 Hayrettin Tarhan - Can Were.mp3 Hayrettin Tarhan - Em Xeribin.mp3 Hayrettin Tarhan - Emo.mp3 Hayrettin Tarhan - Fincane.mp3 Hayrettin Tarhan - Giranhere.mp3 Hayrettin Tarhan - Gulama.mp3 Hayrettin Tarhan - Hal Yamano.mp3 Hayrettin Tarhan - Hedini.mp3 Hayrettin Tarhan - Hewiye.mp3 Hayrettin Tarhan - Keleso.mp3 Hayrettin Tarhan - Leyla.mp3 Hayrettin Tarhan - Loy Loy Xelilo.mp3 Hayrettin Tarhan - Melle.mp3 Hayrettin Tarhan - Nazzo.mp3 Hayrettin Tarhan - Oxirbe Kecamin.mp3 Hayrettin Tarhan - Porehewalamin.mp3 Hayrettin Tarhan - Sare.mp3 Hayrettin Tarhan - Sultane.mp3 Hayrettin Tarhan - Tebirnakim.mp3 Hayrettin Tarhan - Tu Duri.mp3 Hayrettin Tarhan - Yar Ha Nina.mp3 Hayrettin Tarhan - Zilanamin.mp3
Herem - Bir Varmış Bir Yokmuş [2013]
Herem - Asik Olmak Istiyorum.mp3 Herem - Bir Varmis Bir Yokmus.mp3 Herem - Deli Kiz.mp3 Herem - Dugun Havasi.mp3 Herem - Evlen Diyorlar.mp3 Herem - Ey Gidi Karadeniz.mp3 Herem - Gurbette Omrum Gececek.mp3 Herem - Haber Salma Daha Gelmem Artvine.mp3 Herem - Potpori.mp3 Herem - Uzaktan Kumandali (Rap).mp3 Herem - Yare Selam Soyleyin.mp3 Herem - Yuregum Patlasunmi.mp3
Irem Derici - Iki [2013]
Irem Derici - Sevgi Olsun Tastan Olsun.mp3 Irem Derici - Sevgi Olsun Tastan Olsun (Akustik).mp3 Irem Derici - Zorun Ne Sevgilim.mp3
Kadir Somer - Aşkımızın Şakası Yok [2013]
Kadir Somer - Askimizin Sakasi Yok.mp3 Kadir Somer - Askin Benimdir.mp3 Kadir Somer - Delimiyim.mp3 Kadir Somer - Erkekler Karaborsa.mp3 Kadir Somer - Gerek Yok (Uzatmalar Da Bitti).mp3 Kadir Somer - Gerisi Kolay.mp3
Kadir Yılmaz - Olmadan Olmaz & Yüreğimin Suçu Neydi (2013)
Kadir Yılmaz - Al Yarim Bu Da Sana.mp3 Kadir Yılmaz - Arpa Ektim.mp3 Kadir Yılmaz - Ayrılık Hediyem.mp3 Kadir Yılmaz - Doğdu.mp3 Kadir Yılmaz - Felek Senin Zorun Ne.mp3 Kadir Yılmaz - Gelin Bacım.mp3 Kadir Yılmaz - Gitsin.mp3 Kadir Yılmaz - Gız Gurusun ( Gelde Gör Beni & Potpori ).mp3 Kadir Yılmaz - Limon Dayı.mp3 Kadir Yılmaz - Olmadan Olmaz.mp3 Kadir Yılmaz - Verde Kurtul.mp3 Kadir Yılmaz - Yüreğimin Suçu Neydi.mp3
Mehmet Uzum - Askindan Agliyorum.mp3 Mehmet Uzum - Gel Gidelim.mp3 Mehmet Uzum - Hasret.mp3 Mehmet Uzum - Mekkenin Yollarinda.mp3 Mehmet Uzum - Ozluyorum.mp3 Mehmet Uzum - Sevdaliyim.mp3 Mehmet Uzum - Sultan Koyu.mp3 Mehmet Uzum - Ucun Kuslar.mp3 Mehmet Uzum - Ummetim Diye.mp3 Mehmet Uzum - Zalim Nefsim.mp3
Orhan Demir - Alisti Bu Gonul Yoluna Bakar.mp3 Orhan Demir - Askin Yollarinda Yaya.mp3 Orhan Demir - Ayriligin Ta Kendisi.mp3 Orhan Demir - Bari Sen Gel.mp3 Orhan Demir - Doğdu.mp3 Orhan Demir - Donmuyon Gayri.mp3 Orhan Demir - Elde Var Sifir.mp3 Orhan Demir - Eyvallah.mp3 Orhan Demir - Hazin Beste.mp3 Orhan Demir - Hep Ayni Numara.mp3 Orhan Demir - Sizofren.mp3 Orhan Demir - Tiridine Bandim.mp3
Selami Şahin - Akustikhane Performans Evi [2013]
[2013] Selami Şahin - Akustikhane Performans Evi - CD1 Selami Sahin - Alismak Sevmekten Zor.mp3 Selami Sahin - Ben Bir Tek Kadin Sevdim.mp3 Selami Sahin - Gitme Sana Muhtacim.mp3 Selami Sahin - Ozledim.mp3 Selami Sahin - Sen Mevsimler Gibisin.mp3 Selami Sahin - Seni Sevmedigim Yalan.mp3 Selami Sahin - Seninle Basim Dertte.mp3 Selami Sahin - Sensiz Olmuyor.mp3 Selami Sahin - Ya Seninle Ya Sensiz.mp3
[2013] Selami Şahin - Akustikhane Performans Evi - CD2 Selami Sahin - Alismak Sevmekten Zor.mp3 Selami Sahin - Ben Sevdali Sen Belali.mp3 Selami Sahin - Benim Icin Oldun Artik.mp3 Selami Sahin - Canim Sevgilim.mp3 Selami Sahin - Dostlarim (Ickim & Sigaram).mp3 Selami Sahin - Gozler Kalbin Aynasidir.mp3
Serkan Ünal - Son Nefes [2013] (Single)
Serkan Unal - Anne.mp3 Serkan Unal - Benden Bu Kadar Yarim.mp3 Serkan Unal - Son Nefes.mp3
Sevim Seçkin - Edalı Gelin (2013)
Sevim Seçkin - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın.mp3 Sevim Seçkin - Allı Turnam Bizim Ele Varırsan.mp3 Sevim Seçkin - Divane Aşık Gibi Dolanırsın.mp3 Sevim Seçkin - Edalı Gelin.mp3 Sevim Seçkin - Evlerinin Önünde Tahta (Zello).mp3 Sevim Seçkin - Ezo Gelin (Uzun Hava).mp3 Sevim Seçkin - Gafil Gezme Şaşkın.mp3 Sevim Seçkin - Gönül Gurbet Ele Varma.mp3 Sevim Seçkin - Hangi Bağın Bağbanısan Gülüsen.mp3 Sevim Seçkin - Kırmızı Gülde Çiçek Açmış (Uzun Hava).mp3 Sevim Seçkin - Lingo Lingo Şişeler.mp3 Sevim Seçkin - Mektebin Bacaları.mp3 Sevim Seçkin - Oğlum Muhammedim Yavrum (Uzun Hava).mp3 Sevim Seçkin - Pencereden Bir Taş Geldi (Mamoş).mp3 Sevim Seçkin - Seni Seven Sevmesini Bilmemiş (Uzun Hava).mp3 Sevim Seçkin - Yeşil Yaprak Arasında.mp3
Seyfullah - Mevluda Şerif [2013]
Seyfullah - Mevluda Serif.mp3
Tamer Temel - Bir Kedi Kara (2013)
Tamer Temel - 34 Buçuk.mp3 Tamer Temel - Bir Kedi Kara.mp3 Tamer Temel - Çakıl.mp3 Tamer Temel - Ekim Sonu.mp3 Tamer Temel - İkinci El.mp3 Tamer Temel - İnsanlar İkiye Ayrılır.mp3 Tamer Temel - İnsanlar İkiye Ayrılır (Intro).mp3 Tamer Temel - Mitanni.mp3 Tamer Temel - Tescilli Marka.mp3