Sanatçı: Çeşitli (20 Albüm) Albüm: "Eyül Ayı" (Bölüm 6) Yıl: 2013Genre: Türk Format: Mp3 - 192 Kbps 44100 KHz Parça sayı: 179 Dosya boyutu: 1.01 GB (Tek Link İndir)
Ani Difranco - Buffalo [2013]
Ani Difranco - Dilate.mp3 Ani Difranco - J.mp3 Ani Difranco - Lag Time.mp3 Ani Difranco - Life Boat.mp3 Ani Difranco - Little Plastic Castle.mp3 Ani Difranco - Promiscuity.mp3 Ani Difranco - Reckoning.mp3 Ani Difranco - Smiling Underneath.mp3 Ani Difranco - Splinter.mp3 Ani Difranco - Two Little Girls.mp3 Ani Difranco - Untouchable Face.mp3 Ani Difranco - Unworry.mp3
Ayaz - Sevemem [2013]
Ayaz - Aynen Guzelim.mp3 Ayaz - Bana Senden Baskasi Yalan.mp3 Ayaz - Beraber Olamayiz.mp3 Ayaz - Bir Ben Degilim.mp3 Ayaz - Gule Gule.mp3 Ayaz - Inada Bindirme.mp3 Ayaz - Sevemem.mp3 Ayaz - Yoklugum Koyar Adama.mp3
Çeşitli Sanatçılar - Yaza Veda [2013]
Deli Efe (feat. Yonca Lodi) - Murat Yeter.mp3 Di Aslinda - Oguzhan Ugur.mp3 Don Nolur - Sarp.mp3 Dua Ediyorum - Gulsah Tutuncu.mp3 Dunya - Yasemin Mori.mp3 Galiba - Arman.mp3 Gunaydin - Halil Sezai.mp3 Hani Bazen - Cem Adrian & Ayten Alpman.mp3 Inkara Meyilli - Ela.mp3 Niye - Korhan Futaci & Kara Orkestra.mp3 Sen Unut - Sadik Karan.mp3 Seni Kimler Aldi - Papyon.mp3 Sev Diyemem - Emre Altug.mp3 Sorma - Aydilge.mp3 Ya Sen Olmasaydin (Live) - Pinhani.mp3
Dengbej Dr. Metin Barlık - Stranen Gowende Bernadim [2013]
Dengbej Dr. Metin Barlik - Berivane Kuda Kuda.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Bernadim Bernadim.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Gulam Gula Bihara.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Hat Nevroz.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Her Beyo Beyo.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Her Fade.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Hizane Hizane.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Le Dine.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Min Xezalek Rakir.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Seve.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Simik Rese.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Vare Vane.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Yar Weza Nexwesim.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Yare.mp3 Dengbej Dr. Metin Barlik - Zirav Zirav Zirave.mp3
Ebru Çeçen - Evire Çevire [2013] 320 Kbps
Ebru Cecen - Ben Sana Oyleyim Iste.mp3 Ebru Cecen - Cok Derdim Var.mp3 Ebru Cecen - Evire Cevire.mp3 Ebru Cecen - Seni Beni Alsin.mp3
Fatih Ürek - Bak Güzele [2013] (Single)
Fatih Urek - Bak Guzele.mp3 Fatih Urek - Ucyuz Besyuz.mp3
İslam Yıldız - Memlekete Hasret Gözler [2013]
Islam Yildiz - Bal Akar Dudaginda.mp3 Islam Yildiz - Cay Guzeli.mp3 Islam Yildiz - Cay Kara.mp3 Islam Yildiz - Dustum Bir Sevdaliga.mp3 Islam Yildiz - Eski Arkadaslarim.mp3 Islam Yildiz - Gel Horona Guzelim.mp3 Islam Yildiz - Gulden Guzeli Yoktur.mp3 Islam Yildiz - Hep Sikinti Sikinti.mp3 Islam Yildiz - Horon.mp3 Islam Yildiz - Kizi Anasina Dedi.mp3 Islam Yildiz - Memlekete Hasret Gozler.mp3 Islam Yildiz - Yuregimde Yasiyor.mp3
İz Bırakanlar - 40 Yıl Önce 40 Yıl Sonra [2013]
Agora Meyhanesi - Gonul Akkor.mp3 Aldirma Gonul - Muzeyyen Senar.mp3 Arabaci - Suat Sayin.mp3 Ayyas - Nesrin Sipahi.mp3 Ben Miyim Aglayan - Sukran Ay.mp3 Bir Haber Birakmadan - Esengul.mp3 Gulizar - Emel Sayin.mp3 Hayat Harcadin Beni - Zeki Muren.mp3 Kader Unuttu Beni - Kerem Guney.mp3 Keklik Daglarda - Sevim Tanurek.mp3 Kirmizi Gulun Ali Var - Muazzez Abaci.mp3 Sabaha Kadar - Bulent Ersoy.mp3 Sabir Tasi - Selami Sahin.mp3 Uzayip Giden Tren Yollari - Abdullah Yuce.mp3
Kandıralı Kemani Cemal ve Arkadaşları - Keman İle Süper Oyun Havaları 1 - Külle İki Telli Oyun Havası [2013]
Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Bursa Kizlar Ciftetellisi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Edirne Roman Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Gayda Arnavut Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Gelin Alma Oyun Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Izmir Kemeralti Ciftetellisi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Karacali Oyun Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Kemanla Ada Ciftetellisi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Kemanla Ciftetelli - Orjinal Eskisehir.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Kemanla Tulum Oyun Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Kulle Iki Telli Oyun Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Mevlana.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Sulukule Havasi.mp3
Kolektif Istanbul - An Dro Nevez.mp3 Kolektif Istanbul - Bana Hayat Zor Geliyor.mp3 Kolektif Istanbul - Hayat.mp3 Kolektif Istanbul - Kerevet.mp3 Kolektif Istanbul - Kimse Bilmez.mp3 Kolektif Istanbul - Kurdelem.mp3 Kolektif Istanbul - Nevestinko.mp3 Kolektif Istanbul - Osmania.mp3 Kolektif Istanbul - Sisede Bade Durmaz.mp3 Kolektif Istanbul - Uzaklarda.mp3 Kolektif Istanbul - Zuhtu.mp3
Latif Öz - Terennümat [2013]
Latif Oz - Arz Et Cemalin.mp3 Latif Oz - Arz Et Cemalin (Enst.).mp3 Latif Oz - Hadden Asti Istiyakim.mp3 Latif Oz - Hadden Asti Istiyakim (Enst.).mp3 Latif Oz - Meded Allah.mp3 Latif Oz - Meded Allah (Enst.).mp3 Latif Oz - Nuri Cesmi Evliya.mp3 Latif Oz - Nuri Cesmi Evliya (Enst.).mp3 Latif Oz - Taci Seri Enbiya.mp3 Latif Oz - Taci Seri Enbiya (Enst.).mp3 Latif Oz - Yanarsam Nari Askinla.mp3 Latif Oz - Yanarsam Nari Askinla (Enst.).mp3
Ömer Şahin - Dalımın İnciri [2013]
Ömer Şahin - Atiye.mp3 Ömer Şahin - Belki Bilir.mp3 Omer Sahin - Dalimin Inciri.mp3 Omer Sahin - Falci.mp3 Ömer Şahin - Gider Beninen.mp3 Ömer Şahin - Hasta Duydum.mp3 Ömer Şahin - Keke.mp3 Ömer Şahin - Kinanacaksin.mp3 Ömer Şahin - Koyunum Arap Gibi.mp3 Ömer Şahin - Mektup Yazarim Mektup.mp3