Sanatçı: Çeşitli (20 Albüm) Albüm: Ekim Ayı (Bölüm 3) Yıl: 2013 Genre: Türkçe Format: MP3 192 Kbps 4410 KHz Parça Sayı: 205 Dosya Boyutu: 1,11 GB (Tek Link İndir)
Ahmet Tekkuş - Mavi Gözlü Yarim [2013] Full Albüm
Ahmet Tekkus - Alman Taksisi.mp3 Ahmet Tekkus - Ana Beni Evlendir.mp3 Ahmet Tekkus - Ayrilanin.mp3 Ahmet Tekkus - Aysemin Yesil Sandigi.mp3 Ahmet Tekkus - Dolam Dolam Dolastim.mp3 Ahmet Tekkus - Hocamin Evleri.mp3 Ahmet Tekkus - Kopruden Gecti Gelin.mp3 Ahmet Tekkus - Mavi Gozlu Yarim.mp3 Ahmet Tekkus - Neler Ettin Sen Bana Kiz.mp3 Ahmet Tekkus - Oy Daglar.mp3 Ahmet Tekkus - Pirler Diyarindan Geldim Erenler (Semah).mp3 Ahmet Tekkus - Uzadi Yollarim.mp3 Ahmet Tekkus - Yarim Haber Salmis.mp3 Ahmet Tekkus - Zalim Kader (Uzun Hava).mp3
Celal Öz - Gelino Werin Em Bıxunın [2013] Full Albüm
Celal Oz - Dert Pire Esmere (Derdin Cok Ey Esmer).mp3 Celal Oz - Ew Beriye (Orasi Sagma Yeri).mp3 Celal Oz - Ez Birindarim (Ben Yaraliyam).mp3 Celal Oz - Gelino Werin Em Bixunin (Millet Gelin Biz Okuyalim).mp3 Celal Oz - Gulamin (Benim Gulum).mp3 Celal Oz - Gundemin (Benim Koyum).mp3 Celal Oz - Lo Lo Lo Bira (Hey Hey Kardes).mp3 Celal Oz - Saruk Gunde Mini (Xaruk Benim Koyumsun).mp3 Celal Oz - Tu Megiri Dayka Mın (Sen Aglama Benim Annem).mp3 Celal Oz - Way Le Le Le Xwesike (Vay Hey Hey Guzel).mp3 Celal Oz - Werin Gowende (Gelin Dugune Dugune).mp3 Celal Oz - Werin Werin Ware Me (Gelin Gelin Bizim Yaylaya).mp3 Celal Oz - Xim Xim Bexero (Bos Bos Hayirsiz).mp3
Çeşitli Sanatçılar - Yeni Ankara Oyun Havaları (2013)
Çeşitli Sanatçılar - Amma Batar Amma Cikar.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Ankarada Kaldim Aglar Gezerim.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Cimdalli.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Cozdal.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Deli Deli.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Ey Cek.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Felek Satar Anasini.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Geli Geliver Gel Yanima.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Ip Attim Ucu Kaldi.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Kafam Bi Milyon.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Kara Tren Ak Tren.mp3 Çeşitli Sanatçılar - Yarin Yaylasina Seyrana Vardim.mp3
Çeşitli Sanatçılar - Yurdumun Sesleri 2 (2013)
Ankaranin Yollari - Ruhi Birkalir.mp3 Anne - Senol Akdogan.mp3 Baban Gibiyim - Ruhi Birkalir.mp3 Beni Bulur - Salih Alp.mp3 Can Adanalim - Ruhi Birkalir.mp3 Donemem - Deniz Celik.mp3 Eledim Eledim - Semih Birkalir.mp3 Evlenelim - Servet Inal.mp3 Geleceksin Sandim - Ozan Dogan.mp3 Habersizce Cekip Gittin - Faruk Gunaydin.mp3 Istanbul - Ilker Akdogan.mp3 Kalp Agrisi - Ferdi Polat.mp3 Mahpus Yatarim - Fergat Aysan.mp3 Nasil Biz Bu Hale Geldik - Gunes Gocer.mp3 Nurten - Baris Dilsiz.mp3 Sana Yazdigim Sarkilar - Abdurrahman Siler.mp3 Sart Oldu - Gunes Gocer.mp3
Hüseyin Kaya - Ayriligin Vaktimiydi.mp3 Hüseyin Kaya - Ben Razi Degilem (Duet Asik Maksut).mp3 Hüseyin Kaya - Deveyi Duzde Gordum.mp3 Hüseyin Kaya - Diz Kirma (Duet Sevda Gul).mp3 Hüseyin Kaya - Eminem Oy.mp3 Hüseyin Kaya - Ey Habibim.mp3 Hüseyin Kaya - Ey Medet.mp3 Hüseyin Kaya - Gam Cekme Haline.mp3 Hüseyin Kaya - Giderim Bu Duzunen.mp3 Hüseyin Kaya - Gumushane Kizlari.mp3 Hüseyin Kaya - Hanim Aylara.mp3 Hüseyin Kaya - Nasip Olsa.mp3 Hüseyin Kaya - Sakin Cahilin Yanina.mp3 Hüseyin Kaya - Temur Aga.mp3 Hüseyin Kaya - Ver Yesin.mp3 Hüseyin Kaya - Vurun Gardaslar.mp3 Hüseyin Kaya - Yar Yelegini Yikamis.mp3
Karadenizin Sesi Kadırga Şenlikleri 1 [2013]
Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Ah Agasar.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Cam Dali Cira Dali.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Horon Cikti Cimene.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Kadirga Turkuleri.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Kemence Oyun Havasi.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Of Caykara Turkusu.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Oynasin Karadeniz.mp3 Karadenizin Sesi Kadirga Senlikleri 1 - Yikilsin Horon Yeri.mp3
Mehmet Itri İmanlı - La (2013) Full Albüm
Mehmet Itri İmanlı - Bag bozumu 1970 ler Vintage 1970s.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Colun Gozyaslari The Tears Of The De.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Denizde Aksam Sunset At Sea.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Egzotik Exotic.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Endulus Al-Andalus.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Goresim Geldi Pine For.mp3 Mehmet Itri İmanlı - La.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Longa Senfoni Longa Symphony.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Mistik Mystic.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Nadine.mp3 Mehmet Itri İmanlı - Turk Marsi Turkish March.mp3