Yenialbum | Data: Пятница, 08.03.2013, 14:23 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Çeşitli Albüm: Arşiv "Şubat Ayı" 26 full albüm Yıl: 2013 Genre: Türk Format: Mp3 - 192-320 kbps 44100 KHz Parça sayı: 277 Dosya boyutu: 1.54 GB
3 Dem - Geç Late (2013) Full Albüm İndir 1. 3 Dem – Küçük Umutlar 2. 3 Dem – Chi Wali Chi Wali, Irak Halk Şarkısı 3. 3 Dem – Geç “Late” 4. 3 Dem – Üsküdar’a Gideriken “While Going To Üsküdar” 5. 3 Dem – Küçük Kızın Rüyası “Dream Of a Little Girl” 6. 3 Dem – Şımarık Hisler 7. 3 Dem – Yalnızlık “Loneliness” 3dem 8. 3 Dem – Nihavend Longa Abdullah Papur - Gaflet Uykusu & Virane Köyüm (2013) Full Albüm İndir 1. Abdullah Papur – Virane Köyüm 2. Abdullah Papur – Gaflet Uykusu 3. Abdullah Papur – Bir Bayramda Gülemedim 4. Abdullah Papur – Elin Oldun 5. Abdullah Papur – Halden Hale Koydun 6. Abdullah Papur – Allah’ın Emri İle 7. Abdullah Papur – Toprağına El Koymuşlar 8. Abdullah Papur – Kerem İle Aslı 9. Abdullah Papur – Bir Örnek Görüldü Ahmet Zeyd Tetik - Ya İlahe (2012) Full Albüm İndir 01 Ahmet Zeyd Tetik – Ey Sevgili 02 Ahmet Zeyd Tetik – Yalan Dünya 03 Ahmet Zeyd Tetik – Kel Hulminera 04 Ahmet Zeyd Tetik – Selam Olsun 05 Ahmet Zeyd Tetik – Genç Umudum 06 Ahmet Zeyd Tetik – Ya ilahel 07 Ahmet Zeyd Tetik – Roi Sauveur 08 Ahmet Zeyd Tetik – Bir Adım Kaldı 09 Ahmet Zeyd Tetik – Nedir Bu Düşmanlık 10 Ahmet Zeyd Tetik – Sen Varsın 11 Ahmet Zeyd Tetik – Merhaba 12 Ahmet Zeyd Tetik – Ekremim 13 Ahmet Zeyd Tetik – Korkakmısın 14 Ahmet Zeyd Tetik – Kaybolan Gençlik Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak - Böyle Buyurdu Aşık (2013) Full Albüm İndir 01. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Güzide 02. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Yollarım Ali Çağırır 03. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Kalmışsın Bir Kış İçinde 04. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Sabah Rüzgarı 05. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Ne Haldir 06. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Aşk Meyi 07. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Muhabbet Çerağı 08. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Bugün Kış Ayıdır 09. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Arz Eyleyip Geldim 10. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – E lif Mim 11. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Ahuzar 12. Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak – Gönül Asena Akan - İstanbulun İzleri (2013) Full Albüm İndir 1.Asena Akan – Mavi Mi, Kahverengi Mi? 2.Asena Akan – Dokuz 3.Asena Akan – İstanbul’un İzleri 4.Asena Akan – Medcezir 5.Asena Akan – Oyun 6.Asena Akan – Büyüdüm 7.Asena Akan – Yarım 8.Asena Akan – Masal Şehri 9.Asena Akan – Sessiz Gemi Ayça Varlıer - Elif (2013) Full Albüm İndir 1. Ayça Varlıer – Kalmamışsın Hiç Bana 2. Ayça Varlıer – Kimse Bilmez 3. Ayça Varlıer – Ağlama Babam 4. Ayça Varlıer – Tek Tabanca 5. Ayça Varlıer – Beni Benimle Bırak 6. Ayça Varlıer – Kumdan Kale 7. Ayça Varlıer – Herşey Geçer 8. Ayça Varlıer – Beni Benimle Bırak (Retro) Ayda Mosharraf - O Ses Türkiye Tüm Şarkıları (2013) Full Albüm İndir Ayda Mosharraf - Çabuk Olalım Aşkım (Yıldız Tilbe Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Marvins Room (Inspired Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Ayda - Someday (Original Song).mp3 Ayda Mosharraf - Bridges are Burned (Full Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Climax (Usher Cover).mp3 Ayda Mosharraf - DamDiDam (Original).mp3 Ayda Mosharraf - Diamonds (Rihanna Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Dont let go (Original).mp3 Ayda Mosharraf - Güllerin Icinde (Mfö Cover).mp3 Ayda Mosharraf - I Will Always Love you (Whitney Houston Cover).mp3 Ayda Mosharraf - İsyan (Halil Sezai Cover).mp3 Ayda Mosharraf - İsyan (O Ses Türkiye Versiyon).mp3 Ayda Mosharraf - Nothing On You - (Bruno Mars Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Rendered for Your Love (Original).mp3 Ayda Mosharraf - Rolling in the Deep (Adele Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Rude Boy (Rihanna Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Silent Night (Swedish versiyon).mp3 Ayda Mosharraf - Somebody That I Used To Know (Pine Cone Wars - feat. Ayda - Gotye Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Tears (Yiruma Cover).mp3 Ayda Mosharraf - This Womans Worth (Maxvell Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Unthinkable (I'm Ready) (Alicia Keys Cover).mp3 Ayda Mosharraf - Walk on By (Original).mp3 Birsen Tezer - İkinci Cihan (2013) Full Albüm İndir 1.Birsen Tezer – Nefes 2.Birsen Tezer – Delikanlı 3.Birsen Tezer – Kuş Masalı 4.Birsen Tezer – Kusura Bakma 5.Birsen Tezer – Arı maya 6.Birsen Tezer – Şarkıcının Şarkısı 7.Birsen Tezer – Boşver 8.Birsen Tezer – Ne Tuhaf ft. İlhan Şeşen 9.Birsen Tezer – Kendi Kendime (Eylül) Ela - Bitmesin (2013) Full Albüm İndir 1.Ela – İnkara Meyilli 2.Ela – Sorma 3.Ela – Ruhum Cumartesi 4.Ela – Affettim 5.Ela – Bitmesin 6.Ela – Üzülmem 7.Ela – Telefonun Çalmasın 8.Ela – Uydu 9.Ela – Korkuyorum Emre Kaya-Tesekkur Ederim (2013) Full Albüm İndir 1.Emre Kaya – Teşekkür Ederim 2.Emre Kaya – İlizyon 3.Emre Kaya – Sorma 4.Emre Kaya – Toz 5.Emre Kaya – Sorma (Suat Ateşdağlı Remix) Erdal Güney - Perihel (2013) Full Albüm İndir 01.Erdal Güney – Güney Üçlemesi – Hasret 02.Erdal Güney – Gitmek Ve Bekleyiş 03.Erdal Güney – Sarı Ve Rüzgar 04.Erdal Güney – Çaresizlik Üzerine 05.Erdal Güney – Göksu 06.Erdal Güney – Sesler Ve Dün 07.Erdal Güney – Eylül İçin Sonat 08.Erdal Güney – Uzun Yol, Anamur 09.Erdal Güney – Güney Üçlemesi 10.Erdal Güney – Gider Olduk 11.Erdal Güney – Damla Ve Rüzgar 12.Erdal Güney – Gitmek, İzlerin Ardından 13.Erdal Güney – İskele Ve Dolunay 14.Erdal Güney – Yaprak Ve Rüzgar 15.Erdal Güney – Çocuk, Kadın, Adam 16.Erdal Güney – Ikindi Vaktinde 17.Erdal Güney – Divanyolu 18.Erdal Güney – Itri, Köle Ve Sesler 19.Erdal Güney – Divanyolu Güz 20.Erdal Güney – Ateşte İzler 21.Erdal Güney – Rüya Treni 22.Erdal Güney – Kırda Düğün Erdem Tekeli - Hayat Memat (2013) Full Albüm İndir 1.Erdem Tekeli – Teninin Altında 2.Erdem Tekeli – Parantez 3.Erdem Tekeli – Soluk 4.Erdem Tekeli – Platonik 5.Erdem Tekeli – Uzak 6.Erdem Tekeli – Çalış 7.Erdem Tekeli – Aslında 8.Erdem Tekeli – Tekrarlar Hayat Ersin Ay - Sevdası Yaktı (2013) Full Albüm İndir 01. Ersin Ay – Sevdası Yaktı 02. Ersin Ay – Sevgimin Katili 03. Ersin Ay – Yar Diyemedim 04. Ersin Ay – Döndüm Şaşkına 05. Ersin Ay – Yar 06. Ersin Ay – Unutacağım 07. Ersin Ay – Affedermisin 08. Ersin Ay – Yasak 09. Ersin Ay – Gittikten Sonra 10. Ersin Ay – Kahretsin Faik Pala - Mara (2013) Full Albüm İndir 01. Faik Pala – Yüreğimin Dağları 02. Faik Pala – Derenin Kenarında 03. Faik Pala – Gece Gündüz Arası 04. Faik Pala – Oy Nani 05. Faik Pala – Mara ( Anne ) 06. Faik Pala – Yazılmaz Benim Derdim 07. Faik Pala – Yüreğim Çiselendi 08. Faik Pala – Sis Dağı 09. Faik Pala – Mektup 10. Faik Pala – Yayla Çiçeğim 11. Faik Pala – Kız Horonu 12. Faik Pala – Çinçiva Rizesi Horonu Grup Doğanay - Mısto (2013) Full Albüm İndir 01. Grup Doğanay – Ben Gideyim 02. Grup Doğanay – Benim Ağam 03. Grup Doğanay – Hop Hop Maral 04. Grup Doğanay – Raziye 05. Grup Doğanay – Dilo Dilo 06. Grup Doğanay – Naze 07. Grup Doğanay – Mısto 08. Grup Doğanay – Ceviz Kütüğü 09. Grup Doğanay – He Dine 10. Grup Doğanay – Zeynoke 11. Grup Doğanay – Elazığ Dik Havası 12. Grup Doğanay – Sevdalım 13. Grup Doğanay – Yandırırlar 14. Grup Doğanay – Batırdı Beni 15. Grup Doğanay – Vay Deli 16. Grup Doğanay – Ahvalım 17. Grup Doğanay – Aşağıdan Gelir 18. Grup Doğanay – Gide Gide Yollar (UH) Hilal Ozdemir - Kalbinden Opuyorum (2013) Full Albüm İndir 1. Hilal Özdemir – Hain 2. Hilal Özdemir – Eriyorum 3. Hilal Özdemir – Huysuz Nihavent 4. Hilal Özdemir – Seni Kalbinden Öpüyorum Huner Coskuner - Klasikler (2013) Full Albüm İndir 01. Hüner Coşkuner – Artık Sevmeyeceğim 02. Hüner Coşkuner – Damarımda Kanımsın 03. Hüner Coşkuner – Zalimin Zulmü 04. Hüner Coşkuner – Duydumki Unutmuşsun 05. Hüner Coşkuner – İçin İçin Yanıyor 06. Hüner Coşkuner – İntizar 07. Hüner Coşkuner – Sevemez Kimse Seni 08. Hüner Coşkuner – Beklenen Şarkı 09. Hüner Coşkuner – Kederli Günlerimde 10. Hüner Coşkuner – Bir Garip Yolcu 11. Hüner Coşkuner – Bu Sana Son Mektubum 12. Hüner Coşkuner – Senden Vazgeçemem Kebire Erkan - Aman Aman (2013) Full Albüm İndir 1.Kebire Erkan – Bildiğin Gibi Değil 2.Kebire Erkan – Bitti Aşkın 3.Kebire Erkan – Aman Aman 4.Kebire Erkan – Nayır Nolamaz 5.Kebire Erkan – Sensin 6.Kebire Erkan – Sensizim 7.Kebire Erkan – Seviyorum Seni 8.Kebire Erkan – Sıktın Muharrem Temiz – Cira (2013) Full Albüm İndir 01. Muharrem Temiz – Aklımı Zay Etti 02. Muharrem Temiz – Tenim Gümrah Oldu (Teslim Abdal) 03. Muharrem Temiz – Gönül Hasbi Yare (Uzunhava) 04. Muharrem Temiz – Nebiler Serveri (Düvaz-ı İmam) 05. Muharrem Temiz – Yeşil Kamçılı Boz Ata 06. Muharrem Temiz – Sene Gelirise 07. Muharrem Temiz – Kuran Yazılırken 08. Muharrem Temiz – Çekilmiyen Dertlerimiz (Uzunhava) 09. Muharrem Temiz – Çıktım Dağların Başına 10. Muharrem Temiz – Bir Güzel Methedem (Uzunhava) 11. Muharrem Temiz – Gidem Dedim Sarp - Çırılçıplak (2013) Full Albüm İndir 01.Sarp – Ben Böyleyim 02.Sarp – Tut Beni 03.Sarp – Sensiz 04.Sarp – Dön Nolur 05.Sarp – Saklambaç 06.Sarp – Yalnızsın Yine 07.Sarp – Belki De Haklısın 08.Sarp – Dön Ya Da Pişman Ol 09.Sarp – Cennet 10.Sarp – 65 Amerikan 11.Sarp – Cennet (Akustik)
Şelale Şehnaz Sam - Söylenecek Birşeyler Var (2013) Full Albüm İndir 1.Şelale Şehnaz Sam – Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı 2.Şelale Şehnaz Sam – Kalbin Benden Uzakta 3.Şelale Şehnaz Sam – Seviyorum Aslında 4.Şelale Şehnaz Sam – Söylenecek Birşeyler Var 5.Şelale Şehnaz Sam – Seninleyim Daima 6.Şelale Şehnaz Sam – Düştüm Yollara 7.Şelale Şehnaz Sam – Gesi Bağları 8.Şelale Şehnaz Sam – Son Defa Semra San - Sinan Akçil - Rahatsizlik (2013) Single
Semra San feat. Sinan Akçıl – Rahatsızlık
Serkan Seki – Manik Depresif (2013) Full Albüm İndir Serkan Seki – Feryat Serkan Seki – Manik Depresif Serkan Seki – Hayat Devam Eder Serkan Seki – Ham Serkan Seki – Anlamam Serkan Seki – Geri Dönebilsem Serkan Seki – Zaman Serkan Seki – Çakırkeyf
Seyfi Doğanay - Dayı (2013) Full Albüm İndir 01. Seyfi Doğanay – Dayı 02. Seyfi Doğanay – Sen Geleydin 03. Seyfi Doğanay – Unutma Yeter 04. Seyfi Doğanay – Aşk Acısı 05. Seyfi Doğanay – Git Yoluna 06. Seyfi Doğanay – Hemi 07. Seyfi Doğanay – Günaydın 08. Seyfi Doğanay – Kalmadı 09. Seyfi Doğanay – Yolcuyum Bu Dağlarda 10. Seyfi Doğanay – Sevda Yemini 11. Seyfi Doğanay – Ben Kime Yanmışım Böyle 12. Seyfi Doğanay – Meyhaneci Suzan Kardeş - Bekriya 6 Bekri (2012) Full Albüm İndir Suzan Kardeş - Aksaray,dan Geçer İken.mp3 Suzan Kardeş - Aman Doktor.mp3 Suzan Kardeş - Fikrimin İnce Gülü.mp3 Suzan Kardeş - Fındıklı Bizim Yolumuz.mp3 Suzan Kardeş - Havada Bulut Yok.mp3 Suzan Kardeş - Haydar Haydar.mp3 Suzan Kardeş - Hicaz Hümayun Peşrev.mp3 Suzan Kardeş - İzmir,in Kavakları Dökülür Yaprakları.mp3 Suzan Kardeş - Köprüler Yaptırdım Gelip Geçmeye.mp3 Suzan Kardeş - Meyhanenin Gülü.mp3 Suzan Kardeş - Odasına Girdim Fincan Elinde.mp3 Suzan Kardeş - Sigaramın Dumanı Yoktur Yarin İmanı.mp3
Tekin Keçe - Giderim (2013) Full Albüm İndir 01. Tekin Keçe – Şalvarlı Emine 02. Tekin Keçe – Giderim 03. Tekin Keçe – Tanıma Beni 04. Tekin Keçe – Kaval Havası 05. Tekin Keçe – Eyvah Dersin 06. Tekin Keçe – Aslan Mustafa 07. Tekin Keçe – Ölme 08. Tekin Keçe – Genç Osman 09. Tekin Keçe – Arguvanın Köyü Atma 10. Tekin Keçe – Hatice 11. Tekin Keçe – Sevdimde Öldüm 12. Tekin Keçe – Emirdağ Mix ( Potpori ) 13. Tekin Keçe – Remix ( Şalvarlı Eminem ) 14. Tekin Keçe – Lol Lol Lol 15. Tekin Keçe – Tabandan DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net
DOWNLOAD - Letitbit.net
|
|
|
|