|
Mp3 indir, Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 Albüm » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Duygusal Seçme Türküler [2019] Albüm Flac (Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Flac Albüm indir) |
|
|
Duygusal Seçme Türküler [2019] Albüm Flac
|
|
| General | Data: Суббота, 26.01.2019, 15:33 | Mesaj # 1 |
|
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Duygusal Seçme Türküler, Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Flac Albüm indir, Çeşitli Sanatçılar, [2019] Duygusal Seçme Türküler (Albüm) Flac
 01. Onur Seyhan - Gidersen Dönmeyesen 02. Gülcan - Sevdasına Yandığım - Gadasını Aldığım 03. Haydar Ulaş - Bulamazsın Gönül 04. Gülsüm Gül - Yolcu 05. Ali Ekber Gül - Gönül 06. Dicle - Düşenin Dostu Yoğimiş 07. Doğan Demir - Esti Seher Yeli 08. Gülistan Avcı - Vurmalıyam Ben 09. Hüseyin Şimşek - Ben Ölürüm 10. Sinem Polat - Düşte Gör 11. Haydar Ulaş - Doğru Dedim 12. Ferda Doğan - Hasretim Hasret 13. Onur Seyhan - Hadi Git Yar 14. Gülüş Meçhuli - Merhaba 15. Ali Ekber Gül - Birer Birer 16. Gülsüm Gül - Sende Kaldı Yüreğim 17. Gülcan - Elden Duyma 18. Onur Seyhan - Lazım Değilsin 19. Hüseyin Şimşek - Sorma Gardaş Sebebi Var
 DOWNLOAD - Turbobit
 .
|
| |
|
|
|
Mp3 indir, Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 Albüm » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Duygusal Seçme Türküler [2019] Albüm Flac (Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Flac Albüm indir) |
|
|
|
| |
| |
|