Aşık Gülabi - ALİM HANİYA.mp3 Aşık Gülabi - ALİN VAR HACİ BEKTAŞ.mp3 Aşık Gülabi - DÜŞMANIM.mp3 Aşık Gülabi - EYLEN TURNAM.mp3 Aşık Gülabi - GÜL GÖRÜNDÜ YÜZÜME.mp3 Aşık Gülabi - İMAM HÜSEYİNİN YASI.mp3 Aşık Gülabi - NERGİZ İLE GÜL.mp3 Aşık Gülabi - YA KIZILDELİ.mp3 Aşık Gülabi - YAR ALİ.mp3 Aşık Gülabi - YETİŞ İMDADIMA İMAM HÜSEYİN.mp3 Aşık Gülabi - ZİNDANA DÜŞTÜM.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 7
Aşık Gülabi - BİR HACI BEKTAŞ BİR ATATÜRK.mp3 Aşık Gülabi - DUAZ-I İMAM.mp3 Aşık Gülabi - HACI BEKTAŞ TEKKESİ.mp3 Aşık Gülabi - İNSANLIĞA İBRET.mp3 Aşık Gülabi - KİMDİR.mp3 Aşık Gülabi - KÖTÜ OLAN KUL BANA NEYLER.mp3 Aşık Gülabi - NİYAZ EDİP YANMAYA GELDİM.mp3 Aşık Gülabi - TURNALAR ALİYİ GÖRMEDİNİZ Mİ.mp3 Aşık Gülabi - YOL MUHAMMET ALİNİNDİR.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 8
Aşık Gülabi - ABDAL MUSA.mp3 Aşık Gülabi - ALİ BENİM.mp3 Aşık Gülabi - CİHAN KURULMADAN.mp3 Aşık Gülabi - HACI BEKTAŞI VELİDEN GAYRI.mp3 Aşık Gülabi - KURU KAFA.mp3 Aşık Gülabi - MEDET.mp3 Aşık Gülabi - NURA GELDİM.mp3 Aşık Gülabi - TURNALAR.mp3 Aşık Gülabi - YA MUHAMMET.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 9
AŞIK GÜLABİ - ALİM HANIYA.mp3 AŞIK GÜLABİ - ANADOLU ERENLERİ.mp3 AŞIK GÜLABİ - CAN VEREN HAK DEĞİLMİSİN.mp3 AŞIK GÜLABİ - HACI BEKTAŞİ VELİ.mp3 AŞIK GÜLABİ - HEM MUHAMMED HEM ALİSİN.mp3 AŞIK GÜLABİ - İKİNUR DOĞUYOR.mp3 AŞIK GÜLABİ - MEDET YA ALİ.mp3 AŞIK GÜLABİ - MERHABA SEMAHI.mp3 AŞIK GÜLABİ - TEK ÇARESİ BİRLİK.mp3 AŞIK GÜLABİ - YILDIZ DAĞI (PİR SULTAN).mp3
Aşık Gülabi - Benden neler çaldın yıllar.mp3 Aşık Gülabi - Ekmek kavgası.mp3 Aşık Gülabi - Geldi geçti gençlik çağım.mp3 Aşık Gülabi - Kimbilir.mp3 Aşık Gülabi - Kötü kaderim.mp3 Aşık Gülabi - Ömür denen zalim yolda.mp3 Aşık Gülabi - Senden güzeli varmı.mp3 Aşık Gülabi - Tadı tuzu kalmadı ömrümün.mp3 Aşık Gülabi - Vefasız yar yıllar oldu.mp3 Aşık Gülabi - Yüce dağ başına.mp3
Aşık Gülabi - Bir güzel gördüm.mp3 Aşık Gülabi - Çek başımdan git.mp3 Aşık Gülabi - Durma gelgel.mp3 Aşık Gülabi - Gel gurbet elinden.mp3 Aşık Gülabi - İnsanlık mektebi.mp3 Aşık Gülabi - İnsanoğlu.mp3 Aşık Gülabi - Kaçak münirem.mp3 Aşık Gülabi - Vah köyüm.mp3 Aşık Gülabi - Yalancı.mp3 Aşık Gülabi - Yırt bundan sonra.mp3
Asik Gülabi - Kalem Seni Kirarim
Asik Gulabi - Adalete Vah.mp3 Asik Gulabi - Biraz Sana Biraz Bana.mp3 Asik Gulabi - Eyvah Fukaranin.mp3 Asik Gulabi - insanoglu.mp3 Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim.mp3 Asik Gulabi - Ne Haldir.mp3 Asik Gulabi - Orta Direk.mp3 Asik Gulabi - Pil Eksiz Olmaz.mp3
Aşık Gülabi - Deliler.mp3 Aşık Gülabi - Derdim döktüm dağa taşa.mp3 Aşık Gülabi - Elbet birgün öleceksin.mp3 Aşık Gülabi - Gel gardaş dinle beni.mp3 Aşık Gülabi - Günlerim vahile geçti.mp3 Aşık Gülabi - Kızıldere bu dere.mp3 Aşık Gülabi - Muhtar emmi.mp3 Aşık Gülabi - Yazık bize 1.mp3 Aşık Gülabi - Zamanmı.mp3
Ali'yi Severiz Alevi'yiz Biz.mp3 Asik Gülabi - Anam Toprak - Aglayam.mp3 Aşık Gülabi - Gurbet Elde.mp3 Aşık Gülabi - Kimbilir.mp3 Asik Gülabi - Kizilbas Nedemek Bilirmisin Sen.mp3 Aşık Gülabi - Kuslar Sevdigime Selam Söyleyin.mp3 Asik Gülabi - Mapushane.mp3 Asik Gülabi - Marasa Agit.MP3 Asik Gulabi - Muhannet.mp3 Asik Gülabi - Nazli Yardan Ayrilali.mp3 Dedemoglu.mp3 Dert Bende Bende.mp3 Ecel Yastigina Koydum Basimi.mp3 Ezilir Emekci.MP3 Gönül Sarayimda Ararken Seni.mp3 GÜLABİ (Anam babam agbilerim)!!s.mp3 GÜLABİ (Dünya kadar sevsem)!!s.mp3 GÜLABİ (Maras)!!s.mp3 GÜLABİ (Neyine merhaba)!!s.mp3 GÜLABİ (Sefil Baykus)!!s.mp3 Haci Bektas Veli.mp3 Hastayim Yaram Derin.mp3 Kalem Seni Kirarim.mp3 Kara Gözlüm Kac Yil Oldu Gideli.MP3 Kara Günler.mp3 Kismet Beni Atmis.mp3 Kizilbas Ne Demek Bilirmisin Sen.mp3 Kizildere.mp3 Medet.mp3 Muhannet.mp3 Nazli Yardan Ayrilali.mp3 Pirsultanim Nerede.mp3 Sevdasina Esir Etti Yar Beni.mp3 Sivas Madimak - Mapushane.mp3 Soydular Bizi.mp3 Uyan Kardas -- Yilmaz Güneye Agit.mp3
Asik Gülabi - Nedir felek senden çektiğim
Aşık Gülabi - Boşu boşuna.mp3 Aşık Gülabi - Daha bende neyin kaldı.mp3 Aşık Gülabi - Dedemoğlu.mp3 Aşık Gülabi - Felek bizi attı.mp3 Aşık Gülabi - Ne hazin bakarsın.mp3 Aşık Gülabi - Nedir felek senden çektiğim.mp3 Aşık Gülabi - Neredesin sen nerede.mp3 Aşık Gülabi - Vah ile geçti.mp3 Aşık Gülabi - Yeter be ağalar beyler.mp3 Aşık Gülabi - Zamanmı.mp3
Asik Gülabi - Ölen Bizim Kalan Bizim
Asik Gülabi - Aglarim (U.H).V.mp3 Asik Gülabi - Balta Kürek Bak Omuzda.V.mp3 Asik Gülabi - Bu Kader.V.mp3 Asik Gülabi - El Degmemis illerimiz Var.V.mp3 Asik Gülabi - Fukaranin Beli Büküldü.V.mp3 Asik Gülabi - Gel Gel.V.mp3 Asik Gülabi - Haksizlik Kanunu.V.mp3 Asik Gülabi - Inledim (U.H).V.mp3 Asik Gülabi - Nur Hak Dagi.V.mp3 Asik Gülabi - Ölen Bizim Kalan Bizim.V.mp3 Asik Gülabi - Yürü Bire Bol Mezarlik.V.mp3
Asik Gülabi - Plaklardan kayitlar
Aşık Gülabi - Boşuna gelmişim.mp3 Aşık Gülabi - Gürcistanı seyran eyledim.mp3 Aşık Gülabi - Kahpe dünya hiç halimden bilmiyor.mp3 Aşık Gülabi - Kulun kalbini bilene yalvar.mp3 Aşık Gülabi - Öldürde kurtul.mp3 Aşık Gülabi - Sefil baykuş ne yatarsın burada.mp3
Aşık Gülabi - Alidir.mp3 Aşık Gülabi - Ol kırklar cemi.mp3 Aşık Gülabi - Vay ile geçti.mp3 Aşık Gülabi - Ya muhammet ya ali.mp3 Aşık Gülabi - Zaman mı.mp3
Asik Gülabi - Vefasız yar
Aşık Gülabi - Deleli.mp3 Aşık Gülabi - Eller içinde.mp3 Aşık Gülabi - Mapushane ranzaları.mp3 Aşık Gülabi - Nere gidem.mp3 Aşık Gülabi - Ömrüm.mp3 Aşık Gülabi - Senin için.mp3 Aşık Gülabi - Söyle canım.mp3 Aşık Gülabi - Turnalar.mp3 Aşık Gülabi - Vefasız yar.mp3
Asik Gülabi - Yandik Aney
Asik Gülabi - Aman Daglar.mp3 Aşık Gülabi - Baris icin.mp3 Asik Gülabi - Calis Calis Bosa Emek.mp3 Asik Gülabi - Dogru Yolu Bilen Kisi.mp3 Asik Gülabi - isci Köylü Hep Uyandik.mp3 Asik Gülabi - Ölüm Caliyorsa Kapini.mp3 Asik Gülabi - Pir Sultanim Nerede.mp3 Asik Gülabi - Uyan Kardas.mp3 Aşık Gülabi - Verin Hakkimizi Yiyemezsiniz.mp3 Asik Gülabi - Yandik Aney.mp3
Asik Gülabi - Yaralarım
Aşık Gülabi - Açılın kapılar şaha gidelim.mp3 Aşık Gülabi - Çadır kurayım.mp3 Aşık Gülabi - Derdimi açarım.mp3 Aşık Gülabi - Dinle dostum.mp3 Aşık Gülabi - Ey mühür gözlüm.mp3 Aşık Gülabi - Gamlı gönlüm.mp3 Aşık Gülabi - Kırklar cemi.mp3 Aşık Gülabi - Kötü kaderim.mp3 Aşık Gülabi - Sızlıyor yaralarım.mp3