|
Mp3 indir, Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 Albüm » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » [K] » Karadeniz'e Kalan - Albümleri (Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Flac Albüm indir) |
|
|
Karadeniz'e Kalan - Albümleri
|
|
| Yenialbum | Data: Пятница, 16.12.2016, 06:02 | Mesaj # 1 |
 Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Karadeniz'e Kalan, Şarkıları, Mp3 indir, Müzikleri, Flac Albüm indir, Çeşitli Sanatçılar, Şarkı indir, Müzik indir, [2013] Karadeniz'e Kalan 1 (Albüm) Flac
 01. Koliva - Yüksek Dağlara Doğru 02. Cengiz Özkan - Ben Denizde Bir Gemi 03. Korhan Özyıldız - Nana 04. Selçuk Balcı - Beni Duşunmedun mi 05. Yaşar Kurt - Samistal Yaylası 06. Apolas Lermi - Yaban Eller 07. Karmate - Çavuşlu Diye Diye 08. Erdal Bayrakoğlu - Sopez Gulur 09. Ayfer Vardar - Çemberumun Ucina 10. Oktay Üst - Mavili Sanduğumi 11. İhsan Eş - Şoniga.m4a 12. Şevval Sam - Ordunun Dereleri 13. Yasemin Yıldız - İki Cana Kıydın 14. Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine 15. Mustafa Şafak - Oyali Çember 16. Yavuz Özmetin, Elin Can Vayiç - Yol Havası 17. İsmail Avcı - Yol 18. Kazim Koyuncu - İşte Gidiyorum (Hoşçakal) 19. Fuat Saka - Düz.m4a 20. Şevval Sam - Bu Dünya Bir Pencere 21. Cem Tarım - Yayla Bulutu 22. Özlem Tekin - Kara Sevda 23. Birol Topaloğlu - Nani Nani 24. Ayşenur Kolivar - Kar Yağayi 25. İsmail H. Demircioğlu - Uyan Osmanum 26. Temel Kandemir - Harman Yeri 27. İlknur Yakupoğlu - İspandam 28. Fatih Yaşar - Biçtum Çayır Çimeni 29. Volkan Arslan - Sevdaluk 30. Karmate - Yağmur 31. Melek Akman - Hani Sevduğum 32. Grup Yorum - Avlaskani Cuneli 33. Marsis - Atmaca 34. Kardeş Türküler - Oi Oi!
[2014] Karadeniz'e Kalan 2 (Albüm) Flac
 01. Selçuk Balcı - Uyun Horona 02. İrfan Seyhan & Özgür Babacan - Zeynep 03. Fatih Yaşar - Verçenik 04. Ahmet Aslan - Giresun'un İçinde 05. Ezgi Eyüboğlu - Gelino 06. İhsan Eş - Mana 07. Ayşenur Kolivar & Sinan Kaynakçı - Sevduğum Yanımda Uyusun 08. Patika - Bozomota 09. Ekin Uzunlar - Sensiz Geceler 10. Emrah Nar & Semra Tunç - Akşam Oldi Karanlık 11. Mustafa Gökay Ferah - Hayde Kara Puşilim 12. Ayfer Vardar - Yare Selam Söyleyin 13. Volkan Konak & Volkan Arslan - Bu Yeni Paraların 14. Mustafa Şafak - Ayrılık 15. Altan Civelek - Bayramın Olsun 16. Aydoğan Topal - Dere 17. Özge Öz - Kırandan Aşan Aydur 18. Volkan Arslan - Boncuk Gözlüm 19. Seval Sezgin - Ahmedum 20. Özgür Baltacı - Tulum Ağıt 01. Ezgi Eyüboğlu - O Vay Beni Ağlarum 02. Selçuk Balcı - Ağır Ağır 03. Çimen Yalçın - Heyamo 04. Koliva - Yüreğum 05. Savaş Yakupoğlu - Dünya 06. İlknur Yakupoğlu & Cem Tarım - Bir Türkü 07. Apolas Lermi - Eski Yar 08. Canan Çal - Şu Tonya'nın Başına 09. Marsis - Salına Salına 10. Burcu Yeşilbaş - Korzobom 11. Erman Birben - Sarmaşuk Eller 12. Gülay Korkma - Karşı Beri Mezere 13. İhsan Eş - Hakkı Destanı 14. Tamer Günaydın - Oropa 15. Deniz Küçükakyüz - Dalgakıran 16. Samet Kölemen - Rapatma 17. Lazi Naim - Gaybana Sevdaluk 18. Oğuz Demirci - Balli Birol'un Destanı 19. Shurim Shine - Chela 20. Gökhan Uzunali - Zor Sevda
[2016] Karadeniz'e Kalan 3 (Albüm) Flac
 01. Ekin Uzunlar - Duy Sesimi 02. Koliva - Oy Oy Sevduğum 03. Aysel Yakupoğlu - Gün Gelir 04. Selçuk Balcı - Uzaktan da Severdum (feat. Fikret Dedeoğlu) 05. Cem Tarım - Zigana'ya 06. Ahuzar - Kar Yağayi 07. Tarık İhtiyar - Oy Beni Vurun Vurun 08. Ayfer Vardar - Dayan Yüreğim 09. Erdal Bayrakoğlu - Ağlarım 10. Volkan Arslan - Şenoz Çiçek Kaydesi Rüzgar Esti Meşeden 11. Ahmet Aslan & Kemal Dinç - Bu Dünya Bir Pencere 12. Gökhan Uzunali - Ağla Gözlerim Ağla 13. Ender Balkır - Ela Ela Leose 14. Apolas Lermi - Mektup (feat. Züleyha) 15. Selim Tarım - Kadere Bak Şansa Bak 16. İhsan Eş - Ada Son Kosmon Agapo 17. Erkan Ketenci - Rüzgar (feat. Canan Çal) 18. Mustafa Gökay Ferah - Başum Dumanli 01. Resul Dindar - Buğday (feat. Menekşe Çelik) 02. Ekin Uzunlar - Alışamadım Gönlüm 03. Koliva - Mevsim 04. Nurgüzel Kestane - Of Aman 05. Niyazi Koyuncu - Kalbime Yağan Kar (feat. Ceylan Ertem) 06. Apolas Lermi - Felek 07. Mustafa Gökay Ferah - Duman Aldi Dağlari 08. Marsis - Sevduğum 09. Birol Topaloglu - Rize Horonu 10. Züleyha - Ahmedum 11. Fuat Saka - Alaca Katu Mota 12. Melih Kahveci - Bu Gece 13. Cemal & Soysal - Derede Alabalık 14. Mustafa Şafak - Sana Sevdalı Olalı 15. Eren Tekin - Al Yazma 16. Şeyda Karadeniz - Dertlerim Kalem Kalem 17. Grup Kibele - Derenin Kuyuları
[2019] Karadeniz'e Kalan 4 (Albüm) Flac
 01. Niyazi Koyuncu - Yıldızlar 02. Erkan Ketenci - Dönersin Diye 03. Şevval Sam - Kapındaki Nar midur 04. Resul Dindar - Oy Sürmene Araklı 05. Taylan Özgür Ölmez - Aşk Benzemez Oyuna 06. Volkan Arslan - Yaylanın Çimenine 07. Koliva - Eleni 08. Apolas Lermi - Dünya 09. Serkan Aydın - Gözyaşım Dinmeden 10. Mesut Çakır - Kız Nasıl Yürüyisun 11. Cengiz Özkan - Perşembe'in Düzleri 12. Senay - Ağlarım (Dağların Üstü Kaya) 13. Emrah Nar - Ayrılık Rüzgârları 14. Selim Tarım - Kurudi Yapraklarum 15. Gülay Sezer - Vona'nın Işıkları 16. Sinan Akçal - Kerimoğlu 17. Mehdi - Mezaruni Sulasın
 DOWNLOAD - Turbobit
 .
|
| |
|
|
| symptk | Data: Воскресенье, 08.10.2017, 19:54 | Mesaj # 2 |
|
Asker
Grup: BaN
Status: Ofline
| teşekkür ederim
|
| |
|
|
|
Mp3 indir, Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 Albüm » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » [K] » Karadeniz'e Kalan - Albümleri (Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Flac Albüm indir) |
|
|
|
| |
| |
|