01. Selçuk Balcı - Dertliyim Kederliyim 02. Ahmet Aslan - Ervah-ı Ezelden 03. Melihat Gülses - Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok 04. Tolga Sag - Karadır Kaşların 05. Ayfer Vardar - Yarim Senden Ayrılalı 06. Zeynep Baksi Karatağ - Hiç Bir Türlü Bulamadım Ben Beni 07. Cengiz Özkan - Değirmenin Bendine 08. Çimen Yalçın - Bitlis'te Beş Minare 09. Devrim Gürenç - Gesi Bağları 10. Ender Balkır - Ayaş Yolları 11. Ahuzar - Neredesin Sen 12. Atakan Akdaş - Yandım Allah Yandım Yatamıyorum 13. Nilüfer Akbal - Penceren Bir Taş Geldi 14. Onur Özçelik - Uzun İnce Bir Yoldayım 15. Sercan Direk - Havada Bulut Yok 16. Ezgi Köker - Çarşambayı Sel Aldı 17. Merve Büyüktaş - Kızılcıklar Oldu Mu 18. İlhan Doğan - Güzelliğin On Par' Etmez 19. Ahuzar - Hüseynik 20. Kubat - Bahça Duvarından Aştım 21. Hamdiye Mutlu - Zalım Poyraz 22. Atakan Akdaş - Gidin Bulutlar Gidin 23. Ahmet Aslan - Mahsus Mahal 24. Eylem Aktaş - Hangi Bağın Bağbanısan 25. Fındık Buse Katılmış - Bahçede Erik Dalı 26. Cengiz Özkan - Güzel Seni Çok Özledim 27. Duygu Rüzgar - İki Dağın Arasında Kalmışam 28. Şevval Sam - Kelkit'in Altı Bağlar 29. Sinan Erkeker - O Yar Gelir 30. Ayfer Vardar - Gönül Dağı 31. İhsan Eş - Cilveloy 32. Tuğçe Akyıldız - Harman Yeri Sürseler 33. Fulya Özentürk - Meşelidir Engin Dağlar Meşeli 34. Taylan Özgür Ölmez - Fincanın Etrafı Yeşil
[2020] Türkülere Kalan, Vol. 2 (Albüm) Flac
CD1
01. Erkut Özkan - Bugün Ayın Işığı 02. Ayfer Vardar - Havada Durna Sesi Gelir 03. Cengiz Özkan - Yeşil Ördek Gibi 04. Fındık Buse Katılmış - Bir Yiğit Gurbete Gitse 05. Intizar - Yolumuz Gurbete Düştü 06. Ezgi Köker - Ben Melamet Hırkasını (Haydar Haydar) 07. Ahuzar - Bahçada Yeşil Çınar 08. Gamze Canyurt - Zeytinyağlı Yiyemem 09. Öznur Aydın - Taşa Çaldım Ayvam Ile Narımı 10. Tülay Coşkun - Hastane Önünde İncir Ağacı 11. Sinan Erkeker - Zeynep Bu Güzellik 12. Hamdiye Mutlu - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 13. Sinafi Trio - Bir Of Çeksem
CD2
01. Oguz Aksaç - Gönül Gurbet Ele Varma 02. Çimen Yalçın - Al Yeşil Dökün Anneler 03. Arif Kabadayı - Ne Feryad Edersin 04. Зара - Felek Çakmağını 05. Taylan Özgür Ölmez - Nar Danesi 06. Ayhan Yağız - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma 07. Neva Gülses - Kırmızı Buğday 08. Yeşim Köksal - Elma Attım Yuvarlandı 09. Devrim Gürenç - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 10. Erkan Tekçi - Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum 11. Serkan Öker - Gel Ha Gönül Havalanma 12. Ayfer Vardar - Al Yazmanın Oyası 13. Tuğçe Akyıldız - Şu Karşıki Yaylada Göç Katar Katar
[2020] Türkülere Kalan, Vol. 3 (Albüm) Flac
Part 1
01. Ender Balkır - Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim 02. Çimen Yalçın - Arda Boyları 03. Atakan Akdaş - İki Keklik Bir Kayada Ötüyor 04. Ezgi Eyüboğlu - Mendilimin Yeşili 05. Hakan Dedeler - Suya Gider Allı Gelin 06. Uğur Önür - Yaylalarda Gezersin 07. Eda Karaytuğ - Sarı Gelin 08. Emre Kızıl - Urfa'ya Paşa Geldi 09. Gülay Sezer - Telgrafın Tellerine 10. Arif Kabadayı - Yenice Yolları 11. Taylan Özgür Ölmez - Yağmur Yağar Her Dereler Sel Alır 12. İrfan Özbek - Çift Jandarma Geliyor
Part 2
01. Deniz Türkan - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 02. Çiğdem Elmas - Bahçalarda Mor Meni 03. Gamze Matracı - Göçmen Kızı 04. Abdal - Dam Başında Sarı Çiçek 05. Çimen Yalçın - Çorabını Ördüğüm 06. Emre Kızıl - Tutam Yar Elinden 07. Eda Karaytuğ - Bir Fırtına Tuttu Bizi 08. Cengiz Özkan - Karahisar Kalesi 09. Gülay Sezer - Bağa Girdim Bağ Budanmış 10. Erkut Özkan - Köprüden Geçti Gelin 11. Ender Balkır - Ahçik 12. Alamatra - Gelemedum Güzelum 13. Atakan Akdaş - Çanakkale İçinde