01. İhtimaller Denizi 02. Pervane 03. Kafile 04. Döneceksin Diye Söz Ver 05. Denizaltı 06. Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 07. Aklımın İplerini Saldım 08. Hüzün 09. Yine De... 10. İkame
[2008] Yüksek Sadakat - Katil & Maktül (Albüm) Flac
01. Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça 02. Yüksek Sadakat - Ben Seni Arayamam 03. Yüksek Sadakat - Hiç Bir Şey Yerini Tutama 04. Yüksek Sadakat - Haydi Gel İçelim 05. Yüksek Sadakat - Babamın Evinde 06. Yüksek Sadakat - Savaşçının Yolu 07. Yüksek Sadakat - Kara Göründü 08. Yüksek Sadakat - Yavaş 09. Yüksek Sadakat - Katil & Maktül 10. Yüksek Sadakat - İçimde Yağmur
[2011] Yüksek Sadakat - Live It Up
Yüksek Sadakat - Live It Up Karaoke Versiyon Yüksek Sadakat - Live It Up Orjinal Versiyon Yüksek Sadakat - Live It Up Rueben De Lautour Remix (Extended Mix) Yüksek Sadakat - Live It Up Rueben De Lautour Remix (Radio Edit) Yüksek Sadakat - Live It Up West Coast Mix
[2011] Yüksek Sadakat - Renk Körü (Albüm) Flac
01. Yüksek Sadakat - Onlar Bizi Dinlerler 02. Yüksek Sadakat - Küçük Kral 03. Yüksek Sadakat - Sana Aşık Yalnız Ben 04. Yüksek Sadakat - Günaydın 05. Yüksek Sadakat - Sen Kanma Yarınlara 06. Yüksek Sadakat - Son Veda 07. Yüksek Sadakat - En Büyük Aşk 08. Yüksek Sadakat - Parti Çocuğu 09. Yüksek Sadakat - Aşk Herkese Lazım 10. Yüksek Sadakat - Otel 11. Yüksek Sadakat - Renk Körü
01. Yüksek Sadakat - Tünel 02. Yüksek Sadakat - Fener 03. Yüksek Sadakat - Aşk Toprağı 04. Yüksek Sadakat - Ucuz Roman 05. Yüksek Sadakat - Bir 06. Yüksek Sadakat - Seninle (Kırmızı) 07. Yüksek Sadakat - Beni Bırakma 08. Yüksek Sadakat - Sanki 09. Yüksek Sadakat - Sonunda 10. Yüksek Sadakat - Yürüyorum 11. Yüksek Sadakat - Seninle (Mavi)